Реєстратори ЕКГ типу "жетон" моделі 06000.3Х

Реєстратори ЕКГ моделей 06000, серії 3X BLE - портативні електронні пристрої з автономним живленням, призначені для використання в якості 1-6 канальних подієвих реєстраторів ЕКГ (автономно) або персональних комп'ютерних електрокардіографів (спільно із смартфоном або планшетом).

У 3-й серії представлені реєстратори: 06000.33, 06000.34 та 06000.35..

Всі реєстратори виконані в однотипному надмалогабаритному, герметичному (IP-64) корпусі. типу "жетон"» і відрізняються тільки технічними параметрами, з якими можна ознайомитися в розділі Магазин. Моніторингова система "Telecardian". Реєстратори.

Особливостями даних реєстраторів є застосування наденергоємної бездротової технології Smart Bluetooth з повною підтримкою BLE 4.0-5.0, наявність флеш-пам'яті для збереження фрагментів ЕКГ в автономному режимі, вбудований кабель відведень із зменшеною кількістю дротів.

Реєстратори представленої серії є унікальними за своїми сукупним параметрам і характеристикам.

Простота використання і багатофункціональність роблять їх відмінним інструментом для широкого застосування пацієнтами кардіологічного профілю, як в стаціонарних, так і амбулаторних умовах.

Презентація реєстраторів відбудеться в рамках 7-ої науково-практичної конференції "Функціональна діагностика серцево-судинних захворювань", приуроченої до 40-річчя кафедри функціональної діагностики НМАПО імені П.Л. Шупика, яка пройде 14 березня 2019 року в "Центрі Серця" за адресою: Україна, м.Київ, ул.Братиславская, 5.

Офіційна дата початку продажів - 25 березень 2019 року.

Чекаємо Ваших звернень.